Шеврони та нашивки
Працюючи у сфері охорони понад десять років, я переконався: деталі в зовнішньому вигляді персоналу мають велике значення. Форма — це не просто одяг, це частина іміджу, що формує довіру. Саме тому, коли постало питання оновлення корпоративного стилю, я вирішив звернути увагу на якісні шеврони та нашивки.
Знайти виконавця виявилося непростим завданням. Хотілося не просто надрукувати логотип на тканині, а створити річ, яка б відповідала професійному рівню компанії. Так я дізнався про «Твій Дизайн». Уже з першого дзвінка було зрозуміло — тут працюють не просто виконавці, а партнери, які готові вникати в суть. Мені надали можливість обрати форму, колір нитки, варіанти кріплення та навіть тип канту. Усе обговорювалося дуже детально, без поспіху. У підсумку ми замовили саме там виготовлення шевронів і нашивок під замовлення https://print-logotip.com.ua/ua/p1612074192-izgotovlenie-shevronov-nashivok.html Вони добре тримаються на формі навіть після багаторазового прання, і виглядають пристойно. Наш персонал одразу помітив зміни, і це підвищило загальний рівень довіри з боку клієнтів. Радий, що обрав саме «Твій Дизайн», — якість і сервіс на найвищому рівні.